Vi är ett företag som jobbar med det som oftast hamnar sist på företagens att-göra-lista, som kostar pengar och som vid dåliga tider dras ned på först. Av vissa kallas det för jippon, spektakel, event mm. Vi resonerar precis tvärtom. Det borde ligga överst på företagens att-göra-lista, få kosta pengar och som vid dåliga tider vara det sista man drar ned på. Det heter relationsmarknadsföring. På svenska; att ta hand om sina kunder, underleverantörer och anställda.

    Att skapa kontakt och ta hand om människor handlar om att göra intryck och sätta avtryck. Och för oss bygger det på att vara unik, våga och bjuda på sig själv.

 

Här under lite exempel på vad vi kallar Ta-da upplevelser. 

Accenture 

Party is peace

 

Accenture ville ge sina anställda något ut över det vanliga. Ett företag som jobbar i ett högt tempo ställde helt enkelt krav. Resultatet blev en internationell konflikt för 450 personer med ett lyckligt slut bestående av fältslag, fredsmarsch, hippiefest, klubbkväll m m. En upplevelse som krävde god logistik med transporter över nationsgränser. 

 

Med andra ord en klassisk Ta-da-upplevelse.

RME

The Heavy Metal Choir

 

På fyra timmar förvandlades RME AB till en Heavy Metal kör. I turnébussen gled de genom södra skåne mellan studioinspelning, eldbomber, och eget spa. Efter aktiv matlagning och stilig middag avnjöts premiären av videon på Malmö Stadion och gänget landade så småningom på svart rockklubb i Kph. Rock on.

Accenture

Come fly with me

 

Accenture Danmark återvände och sökte återigen en annorlunda upplevelse för sina 600 anställda mitt i finanskrisen. Tack vare valutan och att genom lägga fokus på rätt saker kunde vi överraska samtliga gäster totalt ännu en gång. Vi byggde om Luftkastellet till en flygplats och levererade en flight till Miami som slutade i Kuba. Budgeten hölls nere och upplevelsen steg upp i skyn.

Hipp Hipp

Bye bye

 

Efter succéuppsättningen med 190 000 besökare på Olympen krävdes något extra för att avlsuta säsongerna. Mycket vikt lades för att lösa den nästan omöjliga uppgiften att överraska en humorensemble och skapa en Ta-da! upplevelse. Ena gången byggdes en partyvärld upp på stranden och andra gången förvandlade vi Olympen till ett ryskt torg. Kajan och den manliga dansaren i brandmannakläder och ryssarna i skrubben var oförglömliga.

© 2018 by Ta-da! Relations - Kungsgatan 2 - 211 49 Malmö - 070 27 27 115 - Lugnet - Skåne Län - Sverige

  • Black Facebook Icon